Gå til tekst

Bolig i Sverige

Overvejer du at købe bolig i Sverige? Vi giver dig solid rådgivning og kan sætte dig ind i de vigtige forskelle mellem dansk og svensk boligkøb.

 • Finansiering af bostadsrätt

  Skal du købe bostadsrätt i Sverige? Swedbank er din ideelle bankpartner, og vi kan også hjælpe dig med svenske konti og forsikringer.

  Finansiering af bostadsrätt
 • Finansiering af villa

  Ingen ved mere om boligkøb i Sverige end os. Vi hjælper både, hvis du skal købe for første gang, eller du ønsker at flytte et eksisterende boliglån til Swedbank.

  Finansiering af villa
 • Finansiering af fritidshus

  Vi hjælper dig hele vejen fra lånebeviset til den endelige finansiering af dit svenske fritidshus. Alt sammen i svenske kroner.

  Finansiering af fritidshus
 • Skadeforsikring Sverige

  Har du brug for svensk forsikring? Swedbank formidler attraktive forsikringer af bilen, boligen og dit fritidshus.

  Skadeforsikring Sverige
 • Medlemmer af Danske Torpare

  Fordelspakke med svensk betalingskort, særlige rabatter og let betaling af svenske regninger.

  Medlemmer af Danske Torpare
 • Sundspendlerpakke

  Hvis du arbejder i Danmark men bor i Sverige, har du behov for bankservices, der kan gøre din hverdag lettere.

  Sundspendlerpakke

Lånebevis og lån i svenske kroner

Vi tilbyder dig boligfinansiering i svenske kroner og kan også hjælpe dig med et lånebevis, som stiller dig først i køen, når du finder drømmeboligen. Lånebevis er bankens løfte om, at du fået bevilget et lån til køb af bolig op til et bestemt beløb.

Godkendelse til lånebevis

Ønsker du lånebevis til køb af bolig i Sverige, så er det Swedbank, som godkender dig til køb af bolig og udsteder lånebeviset til dig. Lånebevis hedder på svensk Lånelöfte. Da der ofte er mange købere til den samme bolig, er det godt at kunne vise den svenske ejendomsmægler, at du har et Lånelöfte. Hermed dokumenterer du, at du er seriøs og forhåndsgodkendt til at kunne optage de nødvendige lån for at gennemføre ejendomshandlen.Lånebeviset kræver, at vi foretager en almindelig kreditvurdering. Læs mere om kreditgodkendelse

Tag en svensk ekspert med på råd

Vi ved alt om bolighandel i Sverige. Vi vil derfor anbefale, at du involverer os så hurtigt som muligt i dine boligplaner, så vi sammen kan planlægge dit boligkøb i Sverige. Du kan kontakte os på telefon 8897 9030 eller på mail

Vi glæder os til at høre fra dig!