Har jeres viksomhed mellem 1 og 6 millioner korttransaktioner pr. år i fysisk handel eller mellem 20.000 og 1 million korttransaktioner pr. år indenfor internethandel?

Så findes der specifikke krav, som gælder for jeres virksomhed. Vi vil kontakte jer ved behov, og sammen vil vi søge for, at I lever op til PCI kravene.

Har jeres viksomhed mindre end 1 million korttranaktioner pr. år i fysisk handel eller mindre end 20.000 korttransaktioner pr. år indenfor internethandel?

For at hjælpe jer med at opfylde PCI kravene, har Swedbank Pay indgået et samarbejde med SecureTrust, som er en godkendt QSA (Qualified Security Assessor). Swedbank Pay har tegnet en rammeaftale med SecureTrust for at kunne tilbyde jer fordelagtige priser og PCI verktyget SecureTrust PCI Manager, som er et webbaseret værktøj der indeholder alt, hvad I behøver for at blive godkendt.

Dette indgår i PCI tilbuddet:

  1. PCI spørgeskema, som I starter med at udfylde i TrustKeeper.
  2. Sårbarhedsscanning (hvis I har valgt det). Book tid i portalen for månedlige sårbarhedsscanninger af jeres eksterne IP adresser.
  3. Rapportering. Portalen viser rapporter for PCI spørgeskema og sårbarhedsscanning med eventuelle forbehold.
  4. Hjælp med forbehold. Såfremt I godkendes med forbehold, jf. PCI DSS, vil I modtage forslag til udbedring af forbeholdene.
  5. Support døgnet rundt. Som en del af tilbuddet får I adgang til SecureTrusts engelske support, som har åbent døgnet rundt alle ugens dage. Supporten kontaktes på telefon +46 77-575-7700 samt via e-mail til . Ydermere er der adgang til FAQ i TrustKeeper.

Proces for anvendelse af tilbuddet:

  1. Klik ind på pci.securetrust.com/swedbank
  2. Klik på ”registrer dig nu”.
  3. Betal med kort i portalen, og PCI processen kan igangsættes med det samme.

Når I er blevet PCI godkendt, modtager I en bekræftelse ("Attestation of Compliance") gennem TrustKeeper. I får ydermere adgang til et PCI-certifikat, som eventuelt kan lægges på jeres hjemmeside.