We use cookies to provide you with a better online experience. By visiting our site you accept our use of cookies.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Re:member MasterCard – En verden af fordele

Nu har du mulighed for at få et re:member MasterCard, ét af Nordens mest udbredt kreditkort. Med et re:member MasterCard får du en verden af muligheder og ikke mindst handlefrihed.

Du får en lang række fordele med re:member MasterCard

• Intet årsgebyr
• Valgfri PIN-kode
• Op til 52 dages rentefrihed
• Gratis afbestillingsforsikring samt bagage- og flyforsinkelsesforsikring
• Mulighed for at opgradere til Rejseforsikring Plus
• re:member reward fordelsprogram


Dit re:member MasterCard

Med et re:member MasterCard er du bedre sikret, når du handler online, end hvis du eksempelvis betaler med dit Dankort. Du vælger selv din PIN-kode og kan vælge samme kode som på dit Dankort. Du foretager dine køb med kortet og modtager én månedlig faktura. Efterfølgende kan du beslutte, om du vil betale hele beløbet – det koster det 0 kr. i rente – eller vælge at dele betalingen ud i mindre bidder. Det giver større fleksibilitet og råderum i hverdagen.

Derudover får du en indbygget afbestillingsforsikring samt bagage- og flyforsinkelsesforsikring, så du også er bedre sikret, når du rejser. Der er tilknyttet en separat Internetbank til re:member MasterCard, hvor du kan se saldo, transaktioner og få vist din PIN-kode, hvis du glemmer den. Du linker direkte fra din almindelige Swedbank Internetbank.

MasterCard hjemme og i udlandet

Et re:member MasterCard giver dig handlefrihed i form af et internationalt betalingskort, som du kan bruge herhjemme, på ferien og på internettet. MasterCard er ét af de største internationale betalingskort i verden, og kan bruges mere end 32 millioner steder.

re:member app

Med re:member app kan du nemt få både oversigt over din saldo, dine transaktioner og have mulighed for at søge om kreditforhøjelse. re:member app er gratis, og med den, er du altid opdateret med de nyeste informationer.

re:member reward

re:member reward er et fordelsprogram for dig, som har et re:member MasterCard. Her får du op til 25 % i reward rabat i mere end 100 netbutikker. Besøg rememberreward.dk, vælg den netbutik du ønsker at handle i, køb det du ønsker og betal med dit re:member MasterCard. Reward rabatten trækkes fra på din næste re:member faktura.

Rejseforsikring Basis

Dit re:member MasterCard indeholder automatisk Rejseforsikring Basis, som inkluderer afbestillingsforsikring samt fly- og bagageforsinkelse. Men du kan også vælge at opgradere til Rejseforsikring Plus. Det er en rejseforsikring, der blandt andet dækker sygdom, hjemtransport, og meget mere på din rejse. Rejseforsikringen udstedes af Europæiske ERV – Danmarks største og ældste rejseforsikringsselskab.

Ring 3342 3720 for at opgradere din rejseforsikring. Du er naturligvis også velkommen til at ringe, hvis du bare vil høre nærmere. Du kan også læse mere om Rejseforsikring Plus her.

Sådan ansøger du om et re:member MasterCard

For mere information og ansøgning om re:member MasterCard skal du blot kontakte os.


Aktivering af dit re:member MasterCard

Når du modtager kortet er det allerede aktiveret. Underskriv kortet på bagsiden og det er klar til brug.

Pris

Der er intet årsgebyr på et re:member MasterCard. Her ser du den fulde prisliste.

Kortbetingelser og oplysningsblad

Her ser du kortbetingelser og oplysningsblad.


Priseksempel

Samlet kreditbeløb på 10.000 kr. med fast debitorrente på 18,21%. Kreditten afdrages ikke, og har ingen fast løbetid, i det den er gældende indtil videre. Hvis 12 mdr. løbetid, 100 % udnyttelse i løbetiden, så udgør de samlede omkostninger (renter) 1.583 kr., ÅOP udgør 16,95 % og det samlede tilbagebetalte beløb udgør 11.583 kr.

Der tages i beregningen ikke højde for, at der hver måned skal indbetales et mindstebeløb. I beregningen er kreditten rentefri i 22 dage og tilbagebetalingen sker via Betalingsservice. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen.

Spærring af re:member MasterCard

Hvis du har mistanke om, at dit kort er blevet misbrugt, eller du har mistet det, skal du kontakte re:member med det samme på telefon +45 33 42 37 20. Det er muligt at spærre kortet 24 timer i døgnet.

Luk Udskriv