Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Privat

Cnala in the city

Andelsbolig i Danmark

Skal du ud og købe en andelsbolig, eller ønsker du at overføre et eksisterende andelsboliglån/kredit til os, så kan vi tilbyde en meget attraktiv finansiering af din andelsbolig.

Young couple walking down the street

Ejerbolig i Danmark

Skal du ud og købe en ejerbolig? Swedbank tilbyder nu Prioritetslån i forbindelse med køb af ejerbolig i København og Frederiksberg kommune.

Whtie gate orange flowers

Bolig i Sverige

Overvejer du at købe bolig i Sverige? Vi gør dit boligkøb enkelt. Vi har kompetence og mange års erfaring fra både det svenske og det danske boligmarked.

Aktuelt

Swedbanks halvårsrapport 2015

16-07-2015 08:55

Swedbank præsenterer i dag, 16 juli, rapporten for andet kvartal. Resultatet er på 5.240 mio. SEK.

Kontaktløse kort

21-08-2015
Alle nye Visa/Dankort udstedt efter den 1. september 2015 vil have en kontaktløs funktion, som gør det muligt at betale uden at sætte kortet i betalingsterminalen.
Når dit nuværende kort udløber, erstatter vi det automatisk med et Visa/Dankort med kontaktløs funktion.
Hvis du allerede nu ønsker at skifte dit kort ud med et kontaktløst kort, kan du fra den 1. september 2015 mod betaling af et gebyr bestille et nyt kort. Det koster det samme som et erstatningskort.
Du kan selv bestille kortet ved at skrive en besked til os i Internetbanken.
Gebyr for erstatningskort er 150 kr. Der er intet gebyr, hvis kortet udskiftes ved udløb.

Indskydergaranti – dækningsregler fra 1. juni 2015

12-06-2015
Garantiformuen dækker indestående beløb på en konto i pengeinstitutter i tilfælde af dettes konkurs med op til et beløb, der svarer til EUR 100.000, dvs. ca. 750.000 kr.

Har du lån i samme pengeinstitut, og som er forfaldent til betaling, bliver det beløb du skylder trukket fra dine indlån, før du får dækning fra Garantiformuen.

Pensionskonti er dækket ubegrænset.

Indskud der har et socialt formål i henhold til lov, f.eks. arbejdsskadeerstatning eller personskadeerstatning eller erstatning fra Lønmodtagernes Garantifond m.fl. er beskyttet op til EUR 150.000, dvs. ca. 1 mio. kr. i maksimalt 6 måneder fra de blev sat ind på kontoen.

Indskud som følge af skader forvoldt ved kriminalitet eller fejlagtig domfældelse er også beskyttet op til EUR 150.000, dvs. 1 mio. kr. i maksimalt 6 måneder fra de blev sat ind på kontoen.

Indskud som følge af transaktioner med fast ejendom, der hovedsageligt har været brugt til eller hovedsageligt skal bruges til andre formål end erhvervsmæssige, dækkes op til et beløb, der svarer til EUR 10 mio., i op til 12 måneder fra beløbet indsættes på kontoen.

Facebook

svar dine spørgsmål direkte Facebook

Nyhedsbrev ny

Acorn leaning

Vores renter og gebyrer

overförsel ny

Luk Udskriv