We use cookies to provide you with a better online experience. By visiting our site you accept our use of cookies.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Prioritetslån i Swedbank

Finansiering med et Prioritetslån er et banklån med variabel rente og et alternativ til realkreditlån. Swedbank tilbyder Prioritetslån til finansiering af boligkøb i Storkøbenhavn.

Når du skal låne til køb af ejerbolig, finansierer du typisk op til 80% af boligens værdi med et realkreditlån. Med et Prioritetslån hos Swedbank kan du låne op til 85% af købesummen med en løbetid på maksimalt 25 år.

Kort om Prioritetslån

Låntype: Banklån uden mulighed for afdragsfrihed
Belåningsgrad: Op til 85% af ejerboligens værdi
Løbetid: Op til 25 år
Rente: Variabel. Se de aktuelle priser her
Udbetaling: Hele lånet udbetales på én gang
Indfrielse: Løbende afbetaling. Lånet kan til enhver tid indfries til kurs 100.

Værd at vide om Prioritetslån


Rentevilkår

Renten fastsættes ud fra Cibor 3 måneder + tillæg på 1% ved en udbetaling på 15% og et tillæg på 0,8% ved en udbetaling på 20%. Renten fastsættes den næstsidste bankdag i hvert kvartal og tilskrives kvartalsvis. Renteberegningsmetode er 365 dage.

Vurderingsfastsættelse

Belåning sker på baggrund af købsaftalen. Ejendommen skal handles via en ejendomsmægler. Swedbanks interne vurderingskonsulent skal altid godkende prisen. Denne vurdering er gratis.


Sikkerhedsstillelse

Direkte pantebrev med 1. prioritet lyst i ejendommen. Det respekteres dog i ejerlejligheder at ejerforening har lyst 1. prioritet.


Låneudbetaling

Intet kurstab ved udbetaling.


Indfrielsesvilkår

Du kan til enhver tid indfri et Prioritetslån til kurs 100.

Etableringsomkostninger

Se de aktuelle renter og gebyrer her. Hertil kommer omkostninger til det offentlige i form af fast og variabel tinglysningsafgift.

Godkendelse

Bevilling af lån sker efter bankens sædvanlige kreditvurdering. Det er en forudsætning for at blive godkendt, at du fremover har lønkonto i Swedbank, samt at ejendommen som du vil belåne ligger i Københavns eller Frederiksberg kommune.

Tal med os om dine muligheder

Kontakt vores boligrådgivere hvis du vil vide mere om dine muligheder på telefon 8897 9030 eller e-mail boliglan@swedbank.dk.

Luk Udskriv