Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Finansiering af fritidshus

Her fra vort kontor i København kan vi tilbyde dig rådgivning omkring finansiering af dit fritidshus. Vores boligrådgivere har stort kendskab til boligmarkedet i Sverige. Uanset om du skal købe bolig for første gang i Sverige, eller hvis du ønsker at flytte dine nuværende lån til os, så kan vi tilbyde dig finansiering.

Vi kan maksimalt finansiere op til 75% af boligens værdi. Lånet er i svenske kroner.

Ekspeditionsgebyr for finansiering se vores prisliste.

Udover din egenfinansiering på minimum 25% af købesummen, så skal du være opmærksom på, at du også selv skal have sparet op til omkostninger til lagfart (skøde) og stempelomkostninger.

Fortrydelsesret gælder ikke for Swedbank Hypotek, da hypotekslån i lighed med danske realkreditlån er baseret på obligationsudstedelse.

Vil du vide mere om Swedbank Hypotek. Læs mere her.

Vi hjælper dig naturligvis også med at få oprettet de konti som du behøver i både Swedbank Danmark og Swedbank Sverige.

Forsikring af dit fritidshus kan vi også hjælpe dig med gennem vores samarbejdspartner Trekronor. Læs mere her

Vi glæder os til at hjælpe dig på plads i Sverige, og du er velkommen til at kontakte os på boliglan@swedbank.dk eller telefon 8897 9030 for aftale om møde.
 

Midsummer pole

Svensk-Dansk boligordliste

Vi har samlet nogle af de mest almindelige "boligudtryk", som du vil støde på i forbindelse med køb af bolig i Sverige, i vores svensk-danske boligordliste.

Danske Torpare

Foreningen Danske Torpare er en forening af danskere, der er ejere og brugere af fast ejendom til fritidsformål i Sverige.

Vi støtter:

 SOS Børnebyerne

Luk Udskriv