We use cookies to provide you with a better online experience. By visiting our site you accept our use of cookies.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Rådgivning og værdiskabende bankløsninger til din virksomhed

Swedbank tilbyder erhvervskunder en aktiv, værdiskabende rådgivning og finansielle tilbud, som sikrer din virksomhed den rigtige løsning.

Vi tilbyder et stort udvalg af konkurrencedygtige finansieringsprodukter og Cash Management-løsninger. Derudover tilbyder vi også et velfungerende betalings- og formidlingssystem samt en Internetbank, som er tilpasset din virksomheds behov.

Vi er kompetente og beslutningsdygtige, og du får en kontaktperson, som koordinerer din virksomheds finansielle behov.

Hvor er vi?

Swedbank er den førende bank i Sverige, Estland, Letland og Litauen. Swedbank har også repræsentationer i Helsingfors, Luxembourg, Marbella, New York, Oslo og Shanghai.

En betydelig del af vores danske erhvervskunder, er i forvejen Swedbank erhvervskunde i ét eller flere af vores andre geografiske markeder. Det kan f.eks. være en svensk koncern, der har brug for bankservices til et datterselskab i Danmark. Men vores store svenske og baltiske filialnetværk og markedskendskab er også en stor styrke for danske erhvervsvirksomheder med aktiviteter i Norden og Baltikum

Vi hjælper altså gerne med at formidle og koordinere jeres behov indenfor finansiering, betalingsformidling og rådgivning, når virksomhedens aktiviteter strækker sig ud over Danmarks grænser

Hvordan arbejder vi?

Tilfredse kunder er en kerneværdi i Swedbank. Vi tror på, at åben dialog og nærvær er væsentligt for vores erhvervskunder. Derfor prioriterer vi også at forstå din virksomheds forretningsprofil og løbende udvikling, før vi anbefaler finansielle løsninger.

På erhvervssiderne sider kan du se mere om vores tilbud, og du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for mere information.

Luk Udskriv