We use cookies to provide you with a better online experience. By visiting our site you accept our use of cookies.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Attraktiv kortindløsning der lader likviditeten arbejde hos dig

Swedbank Card Services er én af Nordens største kortindløsere af VISA og MasterCard. Vi tilbyder indløsning af kortbetalinger både via fysiske betalingsterminaler og via internettet.
Vi tror på, at likviditeten fra kortbetalinger arbejder allerbedst hos dig. Derfor får du som kunde i Card Services gavn af følgende fordele:


Hurtig udbetaling

Du modtager hele kortomsætningen efter kun 2 bankdage.


Bruttoafregning

Bruttoafregning sikrer at hele omsætningen indsættes på din konto. Indløsningsudgifter faktureres først måneden efter salget.


Ingen standardpriser

Indløsningsaftaler forhandles individuelt med udgangspunkt i din virksomhed.


Card Services er større end du tror

I Sverige er vores markedsandel på mere end 55%, og vi har betydelige andele i resten af de nordiske og baltiske lande. Vi samarbejder med markedets førende leverandører af terminaler og e-handelsløsninger, og vi kan derfor tilbyde skræddersyede indløsningsaftaler til netop din virksomhed.


Hvordan arbejder vi?

Tilfredse kunder er en kerneværdi i Card Services. Vi tror på,at åben dialog og nærvær er væsentligt for vores erhvervskunder. Derfor prioriterer vi også at forstå din virksomheds forretningsprofil og løbende udvikling forud for udarbejdelsen af en indløsningsaftale. På disse sider kan du se mere om vores tilbud, og du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for mere information.


Ansøg om en aftale

Vil du ansøge om en aftale eller blot vide mere om hvad Card Services kan tilbyde din forretning? Så kontakt vores salgsafdeling allerede i dag på 70 30 01 21 eller brug kontaktskemaet, så tager vi kontakt til dig snarest. Gå til kontaktskema.

Luk Udskriv